Dankzij een overkapping geniet je extra lang van je tuin. Als de zon in de avond verdwijnt, is het fijn om genoeg licht te hebben. Maar wat is de beste verlichting onder je overkapping? Met welke verlichting zorg je voor de juiste sfeer? En hoe monteer je verlichting onder je overkapping? We vertellen je hier alles over.

Lighting System onder een antraciet overkapping

Wat is belangrijk voor verlichting onder de overkapping?

Neem de volgende overwegingen mee wanneer je op zoek gaat naar lampen voor onder de overkapping:

  • Weerbestendigheid: de verlichting moet geschikt zijn voor buitengebruik en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden
  • Dimbaarheid: dimbare verlichting zorgt voor flexibiliteit in sfeer en gebruik.
  • Energiezuinigheid: ledverlichting is over het algemeen energiezuiniger en heeft een langere levensduur dan traditionele halogeen- en gloeilampen.
  • Installatiegemak: hoe eenvoudig monteer je de lampen onder je veranda?

De mogelijkheden voor veranda verlichting

Bij verlichting onder de overkapping denk je misschien aan één of meer lampen aan de muur van je woning, een staande lamp of een lamp op tafel. Dat zijn zeker opties, maar voor sfeervol én functioneel licht onder de overkapping heb je ook de volgende mogelijkheden.

  • Gumax® ledspots: functionele, dimbare ledspots die je eenvoudig integreert in je Gumax® terrasoverkapping. Met één druk op de knop verlicht je je buitenterras en je past het licht eenvoudig aan.
  • Gumax® Lighting System: lichtarmaturen die je onder de terrasoverkapping monteert en naar je persoonlijke voorkeur instelt. Je hebt de keuze uit een breed kleurenspectrum en verschillende lichtsterktes: van koel tot warm. Zo creëer je op ieder moment de gewenste sfeer onder de overkapping. Inclusief afstandsbediening en Smart Home integratie.
Gumax® LED spots

 

Voorbeeld van Gumax® ledspots onder een overkapping

Gumax® Lighting System

 

Voorbeeld van Gumax® Lighting System onder een overkapping

De beste verlichting onder overkapping

Wat voor jouw overkapping de beste verlichting is, hangt af van verschillende factoren zoals het type overkapping, de gewenste sfeer en functionaliteit. We zetten hieronder de voordelen van de Gumax® ledspots en het Gumax® Lighting System naast elkaar.

Gumax® ledspots

Dimbare opties voor lichtsterkte
Inclusief afstandsbediening
Spots verdeeld onder de overkapping
Makkelijk monteren
Warmte & sfeer

Gumax® Lighting System

Volledig instelbaar qua kleur, sfeer en warmte
Inclusief afstandsbediening
Lange lichtbalken onder de overkapping
Lichtbalken sluiten naadloos aan op de tussenliggers
Ideaal voor feestjes en casual settings
Egale verdeling van het licht

 

De verlichting zelf monteren of uitbesteden?

Vraag je je af of het mogelijk is om de verlichting zelf in de overkapping te monteren of beter een professional inschakelt? De verlichting van Gumax® installeer je heel eenvoudig zelf. Dit is mogelijk dankzij het handige kliksysteem en de stap voor stap montagehandleiding en de installatievideo’s. De lampen sluiten naadloos aan op je terrasoverkapping.

Kosten verlichting onder overkapping

Tot slot is het goed om te weten wat de kosten zijn voor veranda verlichting onder de overkapping. Het Gumax® Lighting System is verkrijgbaar vanaf €499,-, waarbij de prijs afhankelijk is van de breedte en de diepte van de overkapping. De Gumax® ledspots zijn verkrijgbaar vanaf €165,- waarbij je de prijs bepaalt op basis van het aantal ledspots. Ze zijn verkrijgbaar als 4- of 6-set.

Kies de perfecte verlichting en creëer de ideale sfeer onder jouw overkapping. Geniet van heerlijke avonden in de tuin met vrienden, familie of met je partner.